Zin in 2023

6, 7 en 8 januari 2023

De start van een nieuw jaar draagt altijd weer een belofte in zich. Het oude jaar is voorbij en vóór je ligt een zee van tijd met mogelijkheden, kansen en hoop. Dat deze start bij ons altijd in de winter valt is een natuurlijke uitnodiging om naar binnen te keren.
Alles wat in de lente weer gaat groeien bereidt zich in de winter ondergronds voor op het nieuwe leven.
‘Zin in 2023’ gaat over verbinding met de onderstroom. Contact maken met de taal van je lichaam door yoga en meditatie en door beeldende activiteiten (je hoeft niks te kunnen!).
De ervaring van het moment laat zich voelen in het lijf en zien in wat we maken, zonder plan, zonder iets te hoeven zijn of te worden.

Je stapt in een bedding waarin yoga, mediteren en creëren de basis zijn van dit bijzondere weekend. In een rustige flow wisselen de activiteiten elkaar af terwijl ze nauw verweven zijn tot een geheel.
We lopen door het weidse buitengebied aan de waddenkust  èn we creëren;  tekenen,  schilderen en spelen/bouwen met (gevonden) materialen. Door met je handen vorm te geven aan de ervaring van het moment, gebruik je de verdiepende kracht van ‘bewustzijn in je vingers’.

Zeeën van tijd én ruimte om jouw stroom te volgen

PROGRAMMA

Vrijdag vanaf 17.00 ben je welkom en om 18.00 starten we het programma met een heerlijke vegetarische maaltijd.

In de avond kan je in een ontspannende yoga / meditatieles aankomen en zakken.  Om ongeveer 21.30 sluiten we de avond af.

Zaterdag is een een dag met een stiltewandeling aan het wad, yoga, meditatie en daar doorheen geweven een beeldende activiteit. Na het avondeten gaat het programma door tot ongeveer 21.30.

Rond 16.00 sluiten we het programma af.

© Copyright 2018 Blyksem | Alle rechten gereserveerd | ontwerp Statuur