LOS VAST LOS

MINI RETREAT

ZATERDAG 8 EN ZONDAG 9 OKTOBER 2022

LOS VAST LOS

Het begin van de herfst. In de natuurlijke kringloop is dit de tijd dat de oogst bijna binnen is. De groei, de bloei en de vruchten zijn voldragen en het is tijd om plaats te maken voor de nieuwe cyclus, door los te laten.  Zoals de kale takken en de stam van de boom die de naaktheid van basis laten zien.

Deze tweedaagse gaat over dat wat blijft als je toelaat dat de basis zichtbaar wordt. Loslaten is geen actie, maar de bereidheid om je eigen naaktheid onder ogen te zien.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Je stapt in een bedding waarin yoga, mediteren en creëren de basis zijn van dit bijzondere weekend. In een rustige flow wisselen de activiteiten elkaar af terwijl ze nauw verweven zijn tot een geheel.
We lopen door het weidse buitengebied aan de waddenkust  èn we creëren;  tekenen,  schilderen en spelen/bouwen met (gevonden) materialen. Door met je handen vorm te geven aan de ervaring van het moment, gebruik je de verdiepende kracht van ‘bewustzijn in je vingers’.

Geef jezelf deze dagen buiten de tijd!
Dagen om de kracht van de herfst tot in je ziel toe te laten.

PROGRAMMA

Zaterdag starten we om 10.00 met inloop en koffie / thee

Dit is een een dag met een stiltewandeling aan het wad, yoga, meditatie en daar doorheen geweven een beeldende activiteit. Na het avondeten gaat het programma door tot ongeveer 21.30.

Zondag beginnen we (voor wie dat wil) met een vroege ochtend meditatie voor het ontbijt en, afstemmend op het weer, zijn we daarna buiten of binnen. Een yogales en een beeldende activiteit.

Rond 16.00 sluiten we het programma af.

MET WIE

Ineke van der Blom en Odra Litjens  zijn beide
zeer ervaren yoga- en meditatiedocenten,
die ook nog eens heerlijk kunnen koken.

PRAKTISCHE INFO

285,- euro inclusief 1 x overnachting, 1 x diner, 2x lunch en 1 x ontbijt

Wil je graag vrijdagavond aankomen, dan kan dat in overleg (meerprijs overnachting + ontbijt 40,-)

Heb je vragen of wil je overleggen?
06 40140884     ineke@blyksem.nl

© Copyright 2018 Blyksem | Alle rechten gereserveerd | ontwerp Statuur