Twee retraites hoog in de bergen

In de zomer van vorig jaar was ik in Noorwegen. Altijd weer word ik diep geraakt door de schoonheid en ongereptheid van de natuur, alsof alles ineens op z’n plek valt. Ooit woonde ik er een poosje en ook al eerder gaf ik daar een retraite. Zwervend door het land plantte ik vorig jaar het zaadje om er langer te kunnen zijn. En dat gaat deze zomer gebeuren!

Samen met ‘Norway retreats’ staan er twee retraites op het programma waar ik vorm aan mag geven. Ik nodig je van harte uit om te zien waar mijn reis naar toe gaat en misschien ook die van jou!  Wat zou het mooi zijn om jou daar te ontmoeten.

Met hart en ziel naar Noorwegen deze zomer

‘Kracht van stilte’ 

Op een prachtige locatie in Noorwegen werkt Ineke deze zomer samen met Lars Lutje Schipholt om alle voorwaarden te scheppen voor een heerlijke retraite.

In de retraite ‘Kracht van stilte’ heeft Lars het programma in handen, met een ondersteunend aandeel van Ineke.

17 t/m 24 juli.            Klik hier voor alle informatie

‘Leven vanuit innerlijke vrijheid’

In ‘Vrij leven’ heeft Ineke de leiding in een retreat met yoga, mediteren, creëren en heel veel buiten zijn in de ongerepte natuur van Noorwegen. Samen met Lars Lutje Schipholt maakt ze een bedding voor een verdiepende retreat.

16 t/m 23 augustus        Klik hier voor info en boek