Ervaringen van deelnemers

reviews hatha yoga
Mijn 1ste gedachte bij yoga was: zweverig gedoe.
Het tegendeel is waar!
Ineke is nuchter en bij haar voel je je meteen op je gemak.
Ze is puur en laat de ander dat ook zijn!
Je doet wat je kunt en dat is genoeg!
In deze stressvolle tijd is dat een verademing!
Ineke haar stem is mooi, rustgevend en duidelijk!
Elke week weet ze een nieuw programma uit haar mouw te schudden.
Het is fijn om bij haar op les te zijn!
A.L.
Fijn, ook als man, om te doen en te voelen hoe je lichaam positief reageert op Hatha yoga. Ineke doet dat heel gedoseerd met fijne afwisselingen. En je doet wat je kan. Zie er elke week naar uit. Had dit jaren eerder moeten doen. Voel me veel beter. Aanrader.
Koene.
Nei in jier “genoten” te ha fan de yogalessen fan Ineke, kin ik allinich mar sizze dat it oerke yoga ek echt genieten is. De rêstiche en kalme stem fan Ineke meitsje de oefeningen dy ’t yn in ritme fan de ademhaling dien wurde ta in momint fan ûnspanning. Elke wike oare oefeningen meitsje de lessen bisûnder en útdagend, mar de keunst om te ûnspannen is it grutst. Troch de yogalessen krij je mear ynsicht hoe je rêst fine kin yn lichem en geest.

Feikje

Ineke geeft gedoseerd informatie over waar houdingen in yoga goed voor zijn en wat ze met je lichaam doen. De lessen zijn zeer ontspannend, je doet alles op je eigen niveau zonder daarbij te forceren en zonder groepsdruk te voelen. Sinds ik aan yoga doe, heb ik ook nooit meer last van rugpijn gehad. Dus een leuke bijkomstigheid.
Al met al is yoga bij Ineke, zeer verfrissend, gezellig en ontspannend en kan ik het iedereen aanraden.
Remina
reviews yin yoga
Yoga bij Ineke van der Blom zou ik oprecht aan iedereen willen aanbevelen. Door haar prettige stem en rustige, behulpzame manier van doen neemt ze je stap voor stap mee in de oefeningen. Iedereen krijgt de ruimte om zo ver te gaan als hij/zij wil en kan, waardoor het voor iedereen haalbaar is. De oefeningen zelf zijn weldadig voor lichaam en geest, ik wil niet meer zonder!
Lolkje van der Kooi
Al heel lang wilde ik op yoga. Maar zoals dat vaak gaat duurde het lang eer ik eindelijk de stap zette. En eigenlijk stond toen nog open welke yogavorm het zou worden. Maar vanaf de eerste minuut bij Ineke voelde het als thuiskomen. Yin yoga is het helemaal voor mij. En dat gecombineerd met de plek en de fijne en professionele begeleiding van Ineke maakt het helemaal af. Het is elke week een feest om weer te mogen! Marie Louise Meuris

De Yin-yoga bij Ineke is voor mij een onmisbaar deel van de week geworden. De kleinschaligheid van de groep en de professionele begeleiding is bijzonder fijn. Er is oog én aandacht voor ieder individu. Yin-yoga leert je nog beter naar je lichaam te luisteren en te ontspannen. Omdat je langer in een houding blijft, dwalen soms je gedachten af van het ‘hier en nu’, maar Ineke haar prettige stem houdt je bij de les. De Yin-yoga brengt mij hierdoor niet alleen ontspanning en lenigheid, maar ook mindfulness. Kortom: onmisbaar!

M.A.